Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Servisne informacije

Zaprašivanje komaraca sa zemlje

Tretmani sa zemlje protiv odraslih komaraca biće izvedeni u celom gradu u periodu od  5. do 19. septembra, saopštila je "Ciklonizacija".

Svi kiosci GSP-a rade i u subotu

Novosađani koji još nisu kupili septembarsku markicu za gradski prevoz moći će to da učine i u subotu, kada vanredno rade svi prodajni šalteri Gradskog saobraćajnog preduzeća.

Bez vode na Novom naselju

U periodu od 8 do 18 časova bez vode su stanari koji žive na Futoškom putu, od Bulevara Evrope do Bulevara Slobodana Jovanovića, kao i Bulevar Slobodana Jovanovića, od Futoškog puta do Ulice Branislava Borote.

Bez tople vode deo Limana 3

Stanovnici u pojedinim ulicama na Limanu 3 ostaće bez tople vode u petak, 2. septembra zbog prevezivanja na privremeni vrelovod u Balzakovoj ulici.

Škola za trudnice

U Školi za trudnice Doma zdravlja "Novi Sad" u toku je upis trudnica koje treba da se porode u novembru i decembru.

Dobitnici ulaznica za koncert Zaz

Francuska grupa "Zaz" održaće koncert 24. avgusta na Petrovaradinskoj tvrđavi (20h) u sklopu Međunarodne nedelje horskog pevanja "Cantat Novi Sad 2011", a Radio 021 je podelio 30 ulaznica slušaocima, posetiocima portala i Fejsbuk fanovima.

Liman IV i Detelinara sutra bez tople vode

U utorаk, 23. аvgustа 2011. godine, od 7 čаsovа zbog prevezivаnjа nа privremeni vrelovod nа uglu ulicа Bаlzаkovа i 1300 kаplаrа doći će do prekidа u isporuci toplotne energije zа pripremu tople potrošne vode zа objekte u sledećim ulicаmа:

Bez tople vode na Limanu

Zbog prevezivanja na privremeni vrelovod na uglu ulica Balzakove i 1.300 kaplara od jutros nema tople vode u delovima Limana IV.

Liman 3 bez tople vode

Zbog radova u Šekspirovoj ulici, u petak, 19. avgusta stanovnici Limana 3 ostaće bez tople vode.